Bli en del av Botkyrkas röster

Vill du publicera något som du själv skapat? Eller vill du ha hjälp att bli bättre på att göra film, skriva, göra poddar, eller kanske prodda musik? Du kan få hjälp med allt från idé till produktion och publicitet. Kontakta någon i vårt team och berätta om ditt intresse, eller besök Fanzingos medialabb.

Tipsa oss

Vill du tipsa Botkyrkas röster om något eller någon som borde synas här på sidan? Det kan handla om dig själv, någon du känner, eller något intressant som händer i Botkyrka.

Kontakta sarasvati@fanzingo.se

Samarbeta eller anlita oss

Vill du eller din organisation samarbeta med Botkyrkas röster? Vill du anlita oss eller någon i vårt nätverk för exempelvis en produktion, en workshop, ett framträdande eller en casting?

Kontakta Botkyrkas rösters projektledare Sarasvati eller hör av dig till verksamhetschef ellen@fanzingo.se.

Redaktionen

Therese Karlsson