Medialabbet

MÖTE MED JENNY NORDLANDER - ATT VARA KVINNA OCH JOURNALIST

MÖTE MED JENNY NORDLANDER - ATT VARA KVINNA OCH JOURNALIST

Träffen är till för den som identifierar sig som tjej.
Botkyrkas unga mediaskapare samlades för att peppa varandra

Botkyrkas unga mediaskapare samlades för att peppa varandra

Igår samlades några av Botkyrkas unga mediastjärnor i Fanzingo-bion för att lyssna in varandra och peppa varandras skapande.
Visa inlägg
Nu kan du bli regissör på höstlovet!

Nu kan du bli regissör på höstlovet!

Hur jobbar en regissör? Hur hjälper en skådespelare att agera så att det blir trovärdigt och spännande? Lär dig några bra regi-knep och spela in en kortfilm under höstlovet.
Ali Ciftci hade premiärvisning på stor filmfestival

Ali Ciftci hade premiärvisning på stor filmfestival

Unga från Norsborg visade film på Stockmotion filmfestival i oktober.
Unga från området styr festival

Unga från området styr festival

LAMIX - CELÉSTE  - SIMEON - MOA - CHRIS KIPS ALBY TORG 25 Augusti 18.00-23.00
Ali X Ahmed ny projektledare för Botkyrkas röster
Redaktionen

Ali X Ahmed ny projektledare för Botkyrkas röster

Som tonåring började Ali som redaktionsmedlem och skribent hos Botkyrkas röster. Idag är han tillbaka som redaktör och projektledare.
MONIKA DIAZ: “12th and Clairmount” är en kamp mellan liv och död
Filmrecension

MONIKA DIAZ: “12th and Clairmount” är en kamp mellan liv och död

Genre: Dokumentärfilm Betyg: 5 Land: USA År: 2017 Regissör: Brian Kaufman Medverkande: Jerome P. Cavanagh, Shirley Davis, Ernie Harwell, Walter P. Reuther, George W. Romney, Rev. Dr. Wendell Anthony, James
Visa fler inlägg

Coaching

I Fanzingos medialabb arbetar pedagoger och professionella medieproducenter som utbildar och handleder ungdomarna från idéutveckling till färdig produktion.

Teknik

Fanzingo lånar ut inspelningsteknik till unga mellan 13 och 25 år.

Redigering

För videoredigering kan du välja mellan det enklare programmet iMovie eller det mer avancerade programmet Pemiere Pro.Till din hjälp har du coacher som lär dig hur programmen används.

Biosalong

I biosalongen tittar vi på inspirationsfilmer och tittar på våra egna och varandras produktioner. Några gånger om året bjuder vi in till visningar där du får chans att presentera dina verk och möta en publik.

Musikstudio

I musikstudion producerar och samplar ungdomar egna beats till sina texter. Vi använder det professionella musikproduktionsprogrammet Logic Pro. Till din hjälp har du en coach som kan lära dig grunderna.

Ungdomsredaktion

Botkyrkas röster-redaktionen träffas var tredje vecka i Fanzingos medialabb. Redaktionen pushar varandras idéer, hjälper varandra att utvecklas professionellt och fattar beslut om plattformen. Vill du bli en del av redaktionen? Kontakta Botkyrkas rösters redaktör Ali Ahmed: ali@fanzingo.se

Hitta till Fanzingos Medialabb

Vägbeskrivning