Medialabbet

Coaching

I Fanzingos medialabb arbetar pedagoger och professionella medieproducenter som utbildar och handleder ungdomarna från idéutveckling till färdig produktion.

Teknik

Fanzingo lånar ut inspelningsteknik till unga mellan 13 och 25 år.

Redigering

För videoredigering kan du välja mellan det enklare programmet iMovie eller det mer avancerade programmet Pemiere Pro.Till din hjälp har du coacher som lär dig hur programmen används.

Biosalong

I biosalongen tittar vi på inspirationsfilmer och tittar på våra egna och varandras produktioner. Några gånger om året bjuder vi in till visningar där du får chans att presentera dina verk och möta en publik.

Musikstudio

I musikstudion producerar och samplar ungdomar egna beats till sina texter. Vi använder det professionella musikproduktionsprogrammet Logic Pro. Till din hjälp har du en coach som kan lära dig grunderna.

Ungdomsredaktion

Botkyrkas röster-redaktionen träffas var tredje vecka i Fanzingos medialabb. Redaktionen pushar varandras idéer, hjälper varandra att utvecklas professionellt och fattar beslut om plattformen. Vill du bli en del av redaktionen? Kontakta Botkyrkas rösters redaktör Ali Ahmed: ali@fanzingo.se

Hitta till Fanzingos Medialabb

Vägbeskrivning

Om Fanzingos medialabb

Medialabbet på Insta

TACK FÖR DENNA TERMIN VI SES IGEN EFTER SOMMARLOVET💖💙💚
Tack till alla som kom ikväll, tack till alla som visa sina verk och tack till vår bästa konferencier och stjärna Roberta!💖
Det här är Sara och Sarasvati, handledarna i medialabbet som hjälper till med coachning i medie- och musikprojekt😍
@ayman_ahmed03 har lånat kamera från Fanzingo för att spela in en kortfilm. Är du mellan 13 och 25 år från Botkyrka? Välkommen att låna du också! Hur? Kom till Medieverkstan onsdagar kl 17-20 på @fanzingo
Detta händer på Medieverkstan onsdag 24 april kl 18.00! Jens Roger 16 år från Hallunda @jensfer14 praoar på Fanzingo och driver youtubekanalen @Fun_angry tillsammans med @ayman_ahmed03. Missa inte hans workshop där han lär ut grunderna i After Effects på @fanzingo. Och glöm inte att följa FunAngry på youtube!
WHEN ROBERTA SNAPS BACK💥
MISSA EJ, NÄSTA ONSDAG I FANZINGO (evenemanget hålls med stöd av Botkyrka kommun) 💖 #medieverkstan #fanzingo @botkyrkakommun
Bästa gänget på skådespelarworkshop med David Nzinga igår! @davidnzinga @dnzfilm @fanzingo #botkyrkakommun #sportlov
Sara Wall