Medialabbet

Coaching

I Fanzingos medialabb arbetar pedagoger och professionella medieproducenter som utbildar och handleder ungdomarna från idéutveckling till färdig produktion.

Teknik

Fanzingo lånar ut inspelningsteknik till unga mellan 13 och 25 år.

Redigering

För videoredigering kan du välja mellan det enklare programmet iMovie eller det mer avancerade programmet Pemiere Pro.Till din hjälp har du coacher som lär dig hur programmen används.

Biosalong

I biosalongen tittar vi på inspirationsfilmer och tittar på våra egna och varandras produktioner. Några gånger om året bjuder vi in till visningar där du får chans att presentera dina verk och möta en publik.

Musikstudio

I musikstudion producerar och samplar ungdomar egna beats till sina texter. Vi använder det professionella musikproduktionsprogrammet Logic Pro. Till din hjälp har du en coach som kan lära dig grunderna.

Ungdomsredaktion

Botkyrkas röster-redaktionen träffas var tredje vecka i Fanzingos medialabb. Redaktionen pushar varandras idéer, hjälper varandra att utvecklas professionellt och fattar beslut om plattformen. Vill du bli en del av redaktionen? Kontakta Botkyrkas rösters redaktör Ali Ahmed: ali@fanzingo.se

Hitta till Fanzingos Medialabb

Vägbeskrivning